Hosle

Hosle

Leiligheten på Hosle ble pusset opp for en småbarnefamile. Den var med original innredning fra 60 tallet og nedslitt. En total rehabilitering hvor alt ble revet, tegning av ny praktisk planløsning ved åpning og flytting av vegger og helt ny innredning. Her fremstår den som en delikat og moderne leilighet akkurat slik familien drømte om, levert til avtalt budsjett og tid. Leiligheten er møblert for referansefoto uten privat innredning.

Stue i lyse gråtoner med kontrastvegg i lesekroken. Doble dører ut til innebygget terrasse/vinterhage, med vinduer som åpnes opp.

 

Lesekrok - en egen sone
Lesekrok – en egen sone. Kjøkken og gang er åpnet opp mot stuen og lyset strømmer igjennom boligen. Det tilgjengelige arealet er friere og gir en større romfølelse.
Spiseplass på kjøkkenet
Spiseplass på kjøkkenet
God kokeplass med mye plass for kokkelering
God og bred kokeplass med mye plass for kokkelering, silgranit vask med høyprofil armatur, høyskap for stekeovn og mikro. Skyvedør mot entre som skjermer kjøkkenet når det er ønsket. Bak døren er det store takhøye garderobeskap med rikelig til heng og skuffer.