Om meg

Når du velger å kontakte meg får du en idè partner å diskutere med - en kreativ interessepartner å støtte deg til og en praktisk rådgiver innen oppussing og interiørløsninger.

Hei!

Mona Chrsitensen

Mitt firma er Mona Christensen,

Om du forteller meg din drøm kan jeg være med å forme den ekstra forskjellen du er ute etter. Sammen kan vi finne løsninger som gir deg helhet og harmoni i boligen din. Du og din familie er unik og deres personlighet må få komme tydelig frem og sette deres preg på omgivelsene. Først da føler jeg at vi lykkes med boligprosjektet. Jeg har lang erfaring med oppussing og interiørveiledning, og jeg jobber like herlig med et enkelt rom, eller med hele boligen fra kjeller til loft.

Hvor skal du begynne, Hvordan gjennomføre prosjektet og Hva er mulig innenfor budsjett? Det er ikke så lett å velge når alle detaljene skal avgjøres. Dette er hjertet i jobben min og dette kan jeg hjelpe deg med!

Gjelder det rehabilitering eller ombygging trekker vi inn ekspertisen fra samarbeidende entreprenører og arkitekter, mens jeg koordinerer prosjektene og passer på at kundens interesser kommer i første rekke, at alle dine ønsker ivaretas.

På hvert prosjekt sparer jeg kunden for penger. Jeg vet hvor skoen i oppussings prosjektene trykker. Den største gleden min er når du som kunde får oppfylt boligdrømmen din, til en pris du er fornøyd med!

Ring oss i dag, ditt boligprosjekt trenger planlegging!