Tjenester

Går du med en boligdrøm så hjelper vi deg å realisere den. Om det er oppussing, utbygging eller interiør løsninger du er på jakt etter så løser vi prosjektene for deg. Vi har pusset opp mange hus og leiligheter.

Planlegging for rehabilitering

Vi kan hjelpe deg med å planlegge boligen din slik at alle de ønskelige funksjonene for familien blir tatt med. Hva er det viktigste for deg? Oppussing og modernisering, Restaurere originalt, Interiørløsninger som er integrert, Møbler og interiør som gir helhetlig flyt og harmoni? Det er vår glede og erfaring å utvikle hus og leiligheter, i både store og små prosjekter, slik at din boligdrøm blir virkelighet. Planen må også ligge innenfor budsjett og til priser dere er fornøyd med.

Oppussingsplan

Bad, kjøkken, farger, materialvalg, til et budsjett og en stil som passer for deg og din familie. Oppussing for alle!

Skal du pusse opp boligen din får du hjelp og veiledning av oss til planleggingen fra A til Å. Vi ser på smarte og praktiske løsninger og det optimale design for deg i relasjon til budsjett og tidsplan. Vi kan også gi deg tilbud på total løsning dersom du ønsker det. Det kan være alt fra fornyelse av bolig, innredning, plassutnyttelse, rom inndeling, møblering, belysnings-rådgivning eller personlig shopping av interiør for deg og din familie.

Fornyelse av din bolig

Hjelp til å gi nytt liv og personlig identitet til boligen din. Når du skal forandre hjemmet ditt ettersom familien eller livsstilen deres endrer seg, eller du skal innrede en ny bolig, vet du kanskje ikke helt hvilken ende du skal ta fatt på. Når du velger oss får du en idè partner å diskutere med, og sammen kan vi finne løsninger som gir helhetlig flyt og harmoni i boligen din.

Innrede boligen for salg

Vi kommer hjem til deg og går gjennom din bolig med «nye» øyne. Du vil få råd om hvordan boligen din kan fremstå som mest mulig salgbar med eksisterende innredning. Vi ser på de individuelle mulighetene og hjelper deg å utnytte potensialet. Vi kan også møblere helt eller delvis etter behov. Vi vet av erfaring at styling av bolig for salg påvirker prisen positivt.

Ønsker du å fornye ditt hjem med utgangspunkt i de tingene du har? Utnytte potensialet i boligen bedre? Gi gamle ting ny mening og få en personlig stil på innredningen? Det kan vi gjøre for deg!