Kjøkken

Kjøkken

Hvordan bruker dere kjøkkenet?

Det første spørsmålet å stille før vi begynner å diskutere løsninger er hvordan ditt kjøkken skal brukes. For kjøkkenet er alt fra allrom og jobbrom til et sted hvor noen elsker å kokkelere og tar den store matgleden helt ut. Hvor skal den hjemmelagde spagettien henge? Skal det være vinskap eller skuffseksjon, skal ingen ting synes eller skal det bugne av mat og kokke utstyr, er viktige elementer å få på plass i starten.

Kjøkkenet  er ofte hjertet i huset, der alle møtes og trives med krav til det funksjonelle for den enkelte familien. Da er målet å få dekket hele familiens behov. Slik er vi med og former den ekstra forskjellen du er ute etter.

Vi har lang erfaring med å tegne kjøkkenløsninger, selv på de mest utfordrende steder løser vi det alltid. Vi kommer hjem til deg og måler opp og tar hensyn til det praktiske like vel som det estetiske. Et kjøkken bør være praktisk tilrettelagt for akkurat ditt bruk og hvordan din familie fungerer på kjøkkenet. Atmosfæren og stemningen  skal gi den opplevelsen i rommet som du er ute etter. Det kan være et lite hybelkjøkken eller et stort familiekjøkken med mange funksjoner. Det er ikke størrelsen det kommer an på men løsningen.

Ring oss og bestill tid for kjøkken veiledning!

ny kjøkken koketoppny kjøkkenny spisekrok